Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Találkozás a szülőkkel képes leírás - Randi.tlap.hu
részletek »

Találkozás a szülőkkel - Randi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: randi.tlap.hu » Találkozás a szülőkkel
Keresés
Találatok száma - 11 db
Anyóssal való első találkozás

Anyóssal való első találkozás

Mi lányok tapasztaltuk már, hogy a pasi szüleivel való első randevú során korántsem a kedves papi miatt aggódunk elsősorban. Az anyuka általában keményebb dió, lássuk hogyan készülhetünk az első nagy találkozásra!

Az első találkozás szerelmed szüleivel

Az első találkozás szerelmed szüleivel

Általában mindenki akkora elánnal indul el kedvese családjához látogatóba, mintha fogorvoshoz készülne. Kínos pillanatok és feszengés a bájcsevejek közötti csendben. Az egyetlen gondolat, ami ilyenkor megnyugtathat, nem sokára a párod is át fogja élni ezt és akkor végre te leszel hazai pályán.

Első randi a párod szüleivel

Első randi a párod szüleivel

Az első találkozás a kedvesünk szüleivel nem mindig a sikerül túl jól. Ha nem figyelünk oda a részletekre, akkor könnyen kínossá válhat a bemutatás, pedig tudjuk, hogy az első benyomás nagyon fontos.

Első randi a szüleivel

Első randi a szüleivel

Ha nem vigyázunk, könnyen rémálommá válhat az első látogatás szerelmünk családjánál. Teakortyolós feszengéssel a dívány szélén, örökkévalóságig tartó, köhécseléssel szaggatott csöndekkel, kínosan unalmas kérdezősködéssel.

Első találkozás a csajod családjával

Első találkozás a csajod családjával

5 szuper tipp, hogy jól sikerüljön az első találkozás a csajod családjával. Közelednek az ünnepek, és sokaknál ez az az alkalom, amikor először találkoznak a párjuk szüleivel, vagy a párjuk találkozik az övékkel, illetve vannak, akiknél ez a komplett rokonság megismerését is jelenti. Az első találkozások meghatározhatják a későbbi kapcsolatot is, ezért nagyobb jelentőséget tulajdonítunk ennek még akkor is, ha évek óta külön és önállóan élünk, ezért nem árt kicsit tudatosabban felkészülni rá.

Első találkozás a szüleivel

Első találkozás a szüleivel

Talán még az első randevúnál is kényelmetlenebbül érzed magad, ha belegondolsz, hogy meg kell jelenned a szüleinél egy ebéden. Rettegsz tőle, hogy elronthat mindent, ha nem felelsz meg nekik. Esetleg aggaszt, hogy kínodban idétlenül viselkedsz, megkukulsz, netán be nem áll a szád lányos zavarodban.

Első vizit a párunk családjánál

Első vizit a párunk családjánál

Van-e ideális és van-e már-már kínosan elhúzott időpontja a párunk szüleivel való megismerkedésnek? Állandó szerzőink most választ adnak azokra a mikéntekre és hogyanokra, amelyek a kedves felmenőivel való első találkozáskor felmerülhetnek.

Erről beszélgess a barátod szüleivel az első találkozáson

Erről beszélgess a barátod szüleivel az első találkozáson

Teljesen természetes, hogy izgatottság lesz úrrá rajtad, mikor a barátod úgy dönt, bemutat a szüleinek, hiszen nyilvánvalóan vágysz arra, hogy elnyerd a szimpátiájukat. Fontos, hogy viselkedj velük kedvesen és tisztelettudóan, valamint, hogy a beszélgetésetek során számukra is kiderüljön, hogy talpraesett, intelligens lány vagy. Ha esetleg tanácstalan lennél abban a tekintetben, hogy milyen témákat vess fel, a következőkben olvashatsz néhány bombabiztos tippet.

Ijesztő anyós és após

Ijesztő anyós és após

Először találkozol kedvesed szüleivel? Szeretnél rájuk jó benyomást tenni, és kiegyensúlyozott, ellenségeskedéstől mentes kapcsolatot kialakítani velük? Akkor fogadd meg tanácsainkat az oldal 6 tippjével hamar belophatod magad leendő anyósod és apósod szívébe!

Hirdetés
Sorsdöntő lehet az első találkozás anyóspajtással

Sorsdöntő lehet az első találkozás anyóspajtással

Nem szabad lebecsülni az első találkozást párunk szüleivel. A nőknek leginkább a jövendőbeli anyóst kell megnyerniük, görcsölnek is rendesen, hogy minden sikerüljön. Azt mondják, egy okos férfi megtalálja a módját, hogy megkímélje kedvesét a felkészülés stresszétől. Lazán odaszól: drágám, ugorjunk már föl anyámhoz, el kell hozni az oltási bizonyítványomat. Ha ez olyan egyszerű lenne!

Találkozás a párod szüleivel

Találkozás a párod szüleivel

Valójában az egészet úgy kell felfognod, hogy jó úton halad a kapcsolatotok, ha a párod be szeretne mutatni otthon. Persze téged a hideg kiráz, ha csak rá gondolsz a napra, ami egyre csak közeledik, hiszen tudod, hogy megnyerőnek és lehengerlőnek kell lenned. A szülőkkel való találkozáskor meg kell találnod a tökéletes arányokat. Segítünk neked ebben!

igennem
Tuti menü