Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Randis filmek és műsorok képes leírás - Randi.tlap.hu
részletek »

Randis filmek és műsorok - Randi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: randi.tlap.hu » Randis filmek és műsorok
Keresés
Találatok száma - 11 db
9 és fél hét

9 és fél hét

Liz gyönyörű, okos, kedves. Mégis, szinte kerüli a férfiakat. A múltban már annyiszor megégette magát, hogy fél egy bensőségesebb kapcsolattól. A csibészes mosolyú John megnyerő egyéniségének azonban ő sem tud ellenállni. Hamarosan az ágyban kötnek ki, és a szexualitás egyre újabb és újabb, rejtett bugyraiba merítkeznek bele.

A randiguru

A randiguru

Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta). Albert trenírozása közben azonban Hitch is emberére talál a bámulatos és ambiciózus Sara Melas (Eva Mendes) személyében, aki - mivel egy pletykarovatnak dolgozik - állandóan Allegra nyomában van. Hitch, az agglegények utolsó mohikánja hamarosan azt veszi észre, hogy őrülten belehabarodott Sarába, a riporterbe, akinek élete nagy fogása - lapjának pedig óriási szenzációja - lenne, ha le tudná leplezni Manhattan leghíresebb randidoktorát.

Az 50 első randi

Az 50 első randi

Henry a paradicsomi Hawaii-on éli az unatkozó playboyok édes életét. Egyik reggel azonban találkozik a csinos Lucyval, akinek remek a humora, bájos a mosolya és palacsintájából épp meseházat épít a tányérján. Egyszóval teljesen belehabarodik a lányba. Minden nagyszerűen alakul, de másnap kiderül, hogy Lucy semmire sem emlékszik a vidám randiból, mivel rövid távú memóriája egy autóbalesetben jóvátehetetlenül megsérült. Így Henrynek nem marad más választása: minden nap újból nekiveselkedik, hogy meghódítja Lucyt.

Dilis randi

Dilis randi

Négy huszonéves barát eltökélten keresi a szerelmet, de sehogyan sem találja. Egy sítúra alkalmával mégis megtörténik a csoda, egyikőjük szenvedélyes kapcsolatba bonyolódik egy lánnyal, egy jeges lejtőn bekövetkezett véletlen baleset nyomán. A többiek gyorsan levonják a következtetést barátjuk szerencséjéből, vagyis, hogy extrém helyzetekben hamar szárba szökken a szerelem. Nincs is más teendőjük, minthogy különleges, furcsa helyzeteket kreáljanak egymásnak, amelyekből egyenesen vezet az út a szerelemhez. Igen ám, de a bezárt raktárszobák és elakadt liftek csak nem hozzák meg a várt eredményt. A következő terv ezért egy ál-emberrablás, ám az események váratlan fordulatot vesznek. Már csak az a kérdés, hogy a dilis randik igaz gyűlölethez, vagy igaz szerelemhez vezetnek?

Gyorstalpaló randiszerviz

Gyorstalpaló randiszerviz

Az írópáros Randy Bush és Candy Connor Londonba utazik az új könyvük, a Hogyan lelj szerelemre három nap alatt? kiadása alkalmából. Hírverés gyanánt vállalják, hogy társat találnak három magányos embernek. Egyikük, Luke popsztár, aki vonzza az egyéjszakás kalandokat, miközben ő igazi kapcsolatra vágyik. Barry, a zsidó fogorvos viszont teljesíthetetlenül magas követelményeket támaszt partnerével szemben. Végül Melanie, a romantikus fotós reménytelenül keresi a nagy őt, de mindig másba botlik. Mindhárman abban reménykednek, most végre sikerül társra találniuk.

Parti randi

Parti randi

Mandy egy átlagos középiskolás lány, aki odáig van a suli legmenőbb srácáért. A fiú is elkezd érdeklődni iránta, azonban egy másik lány mindenáron meg akarja akadályozni, hogy összejöjjenek. Mandy-nek ráadásul különben sincs egyszerű dolga, mivel az apja szigorú felügyelet alatt tartja.

Randikommandó

Randikommandó

A Randikommandó visszatér, és ezúttal nem csak fiatal lányokat, hanem fiatal anyákat is kezelésbe vesz, megszépít és tökéletes formába hoz. A széria újdonsága, hogy a szakértők nem kizárólag a külsőre koncertálnak, hanem céljuk az alany testi és lelki megújítása is.

Rémes randi

Rémes randi

Ha már herótod van a rózsaszín szemüveges randizós műsoroktól, jó hírünk van számodra: ezeken a randikon a bosszú a legédesebb. Miről is szól a Rémes Randi? Az alaphelyzet egyszerű: csőbe húzott a barátod, pontosabban beszervezett egy borzalmas vakrandit? A megoldás kézenfekvő: küldd el őt egy Rémes Randira!

Vak randi

Vak randi

Az indiai származású Leeza már gyermekkora óta él az Egyesült Államokban. A lány egy jól menő orvosi rendelőben dolgozik, és hamarosan hozzámegy ahhoz a férfihoz, akit a szülei szemeltek ki a számára. Minden a tervek szerint alakul, ám ekkor Leeza váratlanul összeismerkedik Dannyvel, aki a születése óta vak, s ezért egy komoly műtéti beavatkozásra vállalkozik Dr. Perkins-nél. Leeza pedig azonnal és menthetetlenül beleszeret a roppant kedves és ugyancsak jóképű srácba, majd elhatározza, hogy fittyet hányva a hindu hagyományoknak, egy nap Danny jövendőbelije lesz.

Hirdetés
Vakrandi

Vakrandi

Machin egy hallgatag és embergyűlölő játéktervező, aki csak is kizárólag a munkájának él és mindennél többre értékeli a csendet. Machine kiváló eredménnyel végzett fiatal zongoraművész, aki épp most költözött be az új lakásába, keményen készül a következő klasszikus zenei zongoraversenyére, mely nagy áttörést jelenthet művészi karrierjében. Számára a zene és a hangok jelentenek mindent. Két főhősünket csak egy papírvékony fal választja el őket egymástól. A dolgok akkor kezdenek érdekessé válni, amikor az együttélés mellett döntenek, anélkül, hogy látnák egymást.

Vigyél el

Vigyél el

Csajozóshow-nkban megismertetjük a társkeresés és randizás új dimenzióival. Addig is figyelje oldalunkat, ha szeretne ráhangolódni a szerelemre!Szavazzon, Ön is kedvencére! A vonzalom és a párkeresés izgalmait követheti adásról adásra.

igennem
Tuti menü