Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Randi szabályok képes leírás - Randi.tlap.hu
részletek »

Randi szabályok - Randi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: randi.tlap.hu » Randi szabályok
Keresés
Találatok száma - 5 db
14 randiszabály

14 randiszabály

Hasznos randitanácsok, szabályok. Például ha szeretnéd, hogy legyen folytatás, az első találkozás alkalmával várd meg, amíg a pasi kéri el a telefonszámodat, és akármennyire tetszik is, ne csúsztasd elé.

A nagy szabályok

A nagy szabályok

Az elmúlt évben az egyre szélesebb körben ismert és alkalmazott biblia: a Titkos szabályok című nagy sikerű könyvet teszteltük. Betartottuk- és megszegtük a Szabályokat és megszületett végre az eredmény! Tudni akarod, tényleg működnek-e? Olvass tovább!

Kamaszpanasz

Kamaszpanasz

Ha randizni mész valakivel, először gondold végig, hogy vannak-e olyan szabályok, amelyeket feltétlenül be kell tartanod. Te is tudod, hogy vannak! Ezek a szabályok nélkülözhetetlenek, legyen szó bármilyen randiról.

Régen és most

Régen és most

Régen: A csajokkal órákon át beszélgettetek a legklasszabb trükkökről, amik segítségével tudtára adhatod a srácnak, mennyire bejön neked. Ha pedig egy olyan pasi nyomult rád, aki nem igazán volt az eseted, szinte mindent bevetettél, hogy még véletlenül se fussatok össze a városban. Most: Elég egy balra húzás a Tinderen, vagy pár lájk az Instán, és a dögös pasi máris tudja, hogy szabad a pálya. Fordított helyzetben pedig az X gomb is elég egyértelmű.

Titkos randiszabályok

Titkos randiszabályok

Meglátni és megszeretni egy pillanat műve, ám hogy a dolgok miként alakulnak a továbbiakban, hogy sikerül-e rabul ejteni álmaid hercegének szívét, az tőled is függ. Tippek a sikeres hódításhoz és a harmonikus párkapcsolathoz.

igennem
Tuti menü