Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Randi fórumok képes leírás - Randi.tlap.hu
részletek »

Randi fórumok - Randi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: randi.tlap.hu » Randi fórumok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Gyakori Kérdések

Gyakori Kérdések

A Gyakorikerdesek.hu 2006. októberében kezdte meg működését, akkor még csak három témával foglalkozva kiemelten, a Teherbeesés/terhesség/szülés, Kutya/Macska, és a Fogyókúra témakörével. Az oldal később átment egy nagyobb átalakuláson, s azóta - bár a legtöbb kérdés még mindig a fent említett témakörökben érkezik - az élet minden területének kérdései megtalálhatóak az oldalon.

Kínos randik fórum

Kínos randik fórum

Kinek milyen kellemetlen és kínos randiélménye volt? Elmondok egyet: egy olyan sráccal randiztam, akit nem ismertem behatóan, és nem is beszélgettünk sokat még. Állatkertbe mentünk, én az alkalomnak megfelelően csinin felöltözve, ő egy randa régi pólóban érkezett. És képzeljétek el, az egész randi alatt ha szólt kb. 10 szót.Két óra után boldogan leléptem elég volt.

Szerelem vagy csak érzékek játéka

Szerelem vagy csak érzékek játéka

Sokan gondolnánk, hogy a szerelem az agyunkban fogalmazódik meg, de ne rohanjunk ennyire előre. Mindenkinek ismerős az az érzés mikor az a bizonyos számunkra nagy ő úgy csókol meg, hogy az ember jólesően beleborzong és arra a néhány másodpercre elfelejtkezünk a külvilágról. Feltételezhetjük, hogy ez tényleg érzékek játéka, a folytatás annál komolyabb mikor megtaláljuk valakiben a lelki társat, az igazit aki talán a másik felünk. Megint megadom a választ, hogy ez nem ám az érzékek játéka, nem is kémia nem is az agyunkban megfogalmazódó érzés. Hanem két ember ösztönös vonzalma lelkileg, fizikailag.

Szerelmi csalódás fórum

Szerelmi csalódás fórum

Ezt a Topicot azért hoztam létre, hogy a szerelmi bánatról, csalódásokról beszéljünk, és segítsünk egymásnak ezeket a problémákat megoldani. Sokkal könnyebb, ha van kivel megosztani a problémánkat, nem mi egyedül cipeljük a terheket. És ki tudja, közösen akár meg is oldhatjuk. Én mindenben segítek, kérdezzetek nyugodtan.

Társkereső tapasztalatok fórum

Társkereső tapasztalatok fórum

Index Fórumok. Ha esetleg valakinek nem tetszenek az online társkeresők, akkor itt egy fórum ahol ke lehet beszélni mindent. Társkereső tapasztalatok, kezdőknek vagy hasznos tanácsok haladóknak, nincs tabu.

Vicces randik

Vicces randik

Volt már olyan randitok, ahol valami vicces, vagy váratlan, meglepő vagy esetleg meghökkentő dolog, esemény történt, ami örökre emlékezetessé tette az első illetve sokadik randevútokat? Meséljetek!

igennem
Tuti menü