Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Randi cikkek képes leírás - Randi.tlap.hu
részletek »

Randi cikkek - Randi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: randi.tlap.hu » Randi cikkek
Keresés
Találatok száma - 10 db
5 legjobb randinap

5 legjobb randinap

Az oldal leírja melyik az 5 legjobb randinap az adott időben. Bővebb információkat az oldal megtekintése után kapsz. Kezdőoldalon máris megkapod azokat a napokat melyek tuti legjobb randinapok. Élj a lehetőséggel!

8 legjobb első randis kérdés

8 legjobb első randis kérdés

Az első randin elég fagyos tud lenni a levegő, amíg el nem hangzik egy olyan kérdés, ami megtöri a jeget. 5 nő mesélte el nekünk, mi volt a legjobb első randis kérdés, amit valaha hallott. Urak, figyeljetek!

A legnagyobb hiba, amit egy férfi elkövethet

A legnagyobb hiba, amit egy férfi elkövethet

Az Europcar UK Group rendelte azt a közvélemény-kutatást, amelyben azt próbálták kideríteni, a hölgyek hogyan viszonyulnak ahhoz a járműhöz, amivel a barátjuk megjelenik az első randevún. Először is muszáj megnyugtatni a férfiakat, hogy ugyan a válaszadó, 25-34 év közötti hölgyek 23 százaléka szerint fontos az autó, de ennél sokkal nagyobb szerepe van (49 %) annak, milyen szépen mosolyog a partnerük.

A randidrog

A randidrog

Először is egy kis fogalmi ismeret, mi is számít drognak. Drognak minősülnek azok az anyagok, amelyek képesek megváltoztatni a tudat állapotát. A kábítószerek használata a legelterjedtebb probléma a világon.

Hogyan öltözzünk az első randin

Hogyan öltözzünk az első randin

A nők legnagyobb dillemája úgy tűnik napról napra nehezebben orvosolható. Nem ismered eléggé, nem tudod milyen az öltözködési stílusa és mégis összhangba akarsz lenni vele az első randin, nem beszélve arról, hogy az első benyomásnak lehengerlőnek kell lennie.

Itt a kutya társkereső

Itt a kutya társkereső

A Tinder, OkCupid sikere óta, szinte naponta lát napvilágot egy-egy újabb társkereső alkalmazás, így nehéz ebben a műfajban újat mutatni. A Fressnapfnak mégis sikerült, ugyanis elkészítette saját társkereső alkalmazását, kutyáknak. Persze a gazdiknak sem kell csüggedniük, mert nemcsak a kutyusok szerepelnek saját profillal, hanem a gazdik profilképe és kora is megjelenik az appban.

Lepattintottak az első randi után

Lepattintottak az első randi után

Megismersz egy jóképű, jófej pasit, túl vagytok az első randin, és igen ígéretesnek tűnik a dolog? Legalábbis számodra, ő azonban soha többé nem keres, még akkor sem, ha a majd hívlak ígérettel búcsúzott? Biztosan sok a munkája, meghalt egy közeli hozzátartozója, vagy valamilyen rajta teljesen kívül álló dolog miatt tűnt el, de csak idő kérdése, és újra hívni fog. Ki kell, hogy ábrándítsunk. Nem fog. Miért? Hát ezért.

Mennyi időt kell várni a szexig

Mennyi időt kell várni a szexig

A nők átlagosan három hét után bújnak ágyba a kiszemelt férfival. Mennyi időt kell várni a szexig az első találkozástól? Egy kutatás szerint a nők átlagosan három hét után engedik be az ágyba a férfit, viszont csak négy hónap után mondják ki, hogy szeretik.

Mit viselj az első randin

Mit viselj az első randin

Izzadó tenyér, cikis hallgatási szünetek. Az első randevú elhagyhatatlan velejárói. És persze az órák hosszat tartó előkészületek, mikor a legfőbb probléma a megfelelő ruha kiválasztásában merül fel. Mi most segítünk nektek megtalálni a legmegfelelőbb ruhát úgy, hogy sorra vesszük a lehetséges kiszemelt pasikat.

Hirdetés
Új magyar app

Új magyar app

Alapjaiban írja át a mobilos randizás műfaját a Jingle nevű magyar fejlesztésű alkalmazás. Az app kombinálja a Tinder azonnaliságát az összetettebb netes társkeresők pszichológiai tesztjével. Így az érdeklődési kör és a személyiség alapján értékeli a felhasználókat és megmutatja, hogy a potenciális partnerek mennyire passzolnak össze.

igennem
Tuti menü