Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online társkeresők képes leírás - Randi.tlap.hu
részletek »

Online társkeresők - Randi.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: randi.tlap.hu » Online társkeresők
Keresés
Találatok száma - 25 db
30 felett

30 felett

Ha társat keres és elmúlt 30 éves, ez a társkereső oldal önnek készült! Regisztrálhat, feltöltheti fotóit, ismerkedhet, chatelhet, flörtölhet ingyen. Itt jó helyen jár, akár rövid, akár hosszútávú kapcsolatra vágyik. Regisztráljon most.

Biqudo

Biqudo

Egy teljesen ingyenes online társkereső és randi oldal amelynek célja az ismerkedés, flörtölés és társkeresés. Az oldalra könnyen és gyorsan lehet regisztrálni és használata kézenfekvően egyszerű. Minden szolgáltatás ingyenes de ez nem megy a minőség rovására. Tehát kijelenthetjük hogy a mottónk: társkeresés, flört és randi.

Cupydo

Cupydo

Köszöntünk a cupydo-n, Magyarország modern, és felhasználóbarát társkeresőjén! Nálunk mindenki megtalálja, amit keres, legyen az barátkozás, ismerkedés vagy tartós kapcsolat. Legfontosabb célunk, hogy a modern társkeresésben a lehető legnagyobb segítséget nyújtsuk Neked. Amennyiben az oldal elnyerte tetszésed, 2 perc alatt regisztrálhatsz rendszerünkbe, és azonnal kipróbálhatod a társkereső oldal összes funkcióját.

Felszedlek

Felszedlek

Kedves Társkereső! Ha elhatároztad magad, és valóban meg akarod találni életed szerelmét, akkor itt a helyed a Felszedlek társkereső közösségben! Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt Felszedlek társkereső adatlapjaira feltöltött adatok és képek egyenként ellenőrzöttek, a szerkesztők igyekeznek komoly szándékkal jelen lévő társkereső partnereket biztosítani. Ingyenes flörtoldal csetelj, szedj, fel valakit, még ma.

Kedvesem

Kedvesem

Ingyenes társkereső regisztráció! 15 éve több százezer fényképes társkeresővel várjuk! Társkeresés felsőfokon. A társkereső azért jött létre 2000-ben, hogy segítsen egymásra találni a magányos társkeresőknek. Azóta sok-sok év eltelt és megannyi társkereső él nekünk köszönhetően boldog párkapcsolatban. Melengeti a szívünk, amikor egy email érkezik hozzánk és a kedves társkereső megköszöni a segítséget ebben. Már ezért érdemes volt útjára indítani a társkereső oldat.

Lelki társ

Lelki társ

A lelki társ egy teljesen ingyenes online társkereső és barátkereső, amely biztonságos szolgáltatásokkal várja látogatóit. Sem a szolgáltatásokért sem az oldal használatáért sem kell fizetned, teljesen ingyenes.

Love

Love

Ki talál könnyedén társat a Love társkereső oldalon?Te is, ha nincs párkapcsolatod, de, ha olyan társkereső vagy, aki szívesen ismerkedik, és a futó fellángolás, az egy-éjszakás kalandok, vagy a mindent elsöprő szerelem is érdekli. ...ha olyan társkereső vagy, aki először inkább online tájékozódik, mert az kényelmes, gyors és vidám, és ott azonnal kiszűröd, hogy kik azok a társkeresők, akik valóban érdekelhetnek...és ha olyan társkereső vagy, aki most szívesen felvállalja, hogy társkereső, de már nem szeretne sokáig az maradni!

Love2you

Love2you

A társkereső célja, hogy segítségünkkel megtaláld a hozzád illő partnert, mindezt ingyenes társkereső portálként tesszük, hisz az összes szolgáltatását az oldalnak (ingyenes társkereső, levelezés, vélemény nyilvánítás, társkeresés szűrésekkel..) ingyen veheted igénybe, magyarán nem kell érte fizetned.

Love4me

Love4me

Egy teljesen ingyenes online társkereső és randi oldal amelynek célja az ismerkedés, flörtölés és társkeresés. Az oldalra könnyen és gyorsan lehet regisztrálni és használata kézenfekvően egyszerű. Minden szolgáltatás ingyenes de ez nem megy a minőség rovására. Tehát kijelenthetjük hogy a mottónk: társkeresés, flört és randi.

Hirdetés
Lovehunters

Lovehunters

Rohanó világunkban egyre kevesebb időnk van ismerkedni, társasági életet élni, így a pártalálás is lényegesen körülményesebbé vált. Mivel a kiegyensúlyozott párkapcsolati élet talán a legfontosabb az ember életében, így a társkeresésnek is fel kell vennie a modern kor ritmusát és élnie kell az új lehetőségekkel.

Net Társ

Net Társ

Nálunk nincsenek emelt díjas SMS-ek, bosszantó kötelezően kitöltendő mezők, csak jófej, barátságos emberek és segítőkész üzemeltetők. Te is jó-fej, barátságos ember vagy? Gyere regisztrálj ingyen, kötelezettség nélkül.

Ő az igazi

Ő az igazi

Az Ő az igazi honlap főként a társkeresés elősegítésének céljából jött létre, azonban lehetőséget biztosítunk azon felhasználóink részére is az ismerkedésre, akik életük párját már megtalálták, de szívesen barátkoznak, leveleznek, így cimborákat, chat partnert keresnek, valamint azoknak a tagoknak, akik nem terveznek hosszú távra!

Proximeety

Proximeety

A proximeety egy olyan társkereső, amely a magyar internethasználókat célozza meg, de nyitott a más országokban élő, magyar nyelvet is beszélők számára pl. Románia, Szlovákia stb. Komoly és mindenki számára létrejött társkereső amely célja, hogy a tagok szerelemre találjanak vagy egyszerűen csak barátilag beszélgessenek.

Puszik

Puszik

A társkeresés valójában a számok játéka. Ugyan ez nem hangzik túl romantikusan, mégis gyakran igaz. A középiskolában és az egyetemen, még nincs túl nagy korkülönbség a diákok között, szinte mindenki egyidős, az érdekeik és rövidtávú céljaik szintén jobbára egyeznek. Ahogy idősödünk, a döntéseket már a potenciális társunk, szerelmünk, feleségünk és családunk is gyakran befolyásolják. Nem mindegy, hogy hol és hogyan élünk és dolgozunk, hol élnek a barátok vagy a rokonok. Az online társkereső tagjai párkapcsolat orientált, azonban életkorukban is különböző, más-más életvitelű és a érdeklődésű nők és férfiak találkozóhelye lehet, akik többnyire társkeresés céljából regisztráltak.

Randiapró

Randiapró

Az RandiApro randi apró oldal egy apróhirdetés alapú társkereső, csajoknak, pasiknak és pároknak. Segíts az indulásban! Ha tetszik ez a randi oldal, küldd el barátaidnak, írd ki egy üzenőfalra ezt: Új apróhirdetés alapú társkereső csajoknak, pasiknak és pároknak.

Randik

Randik

Igen ingyenes! Ellentétben sok ingyenesnek hirdetett társkereső oldallal, ahol csak néhány alapvető dolog ingyenes és minden másért fizetned kell, nálunk minden szolgáltatás korlátozás nélkül teljesen ingyenes! Miért fizetnél azért máshol, amit ezen a társkereső oldalon jobb minőségben és teljesen ingyen megkapsz?

Randitime

Randitime

Itt az idő a minőségi netes társkereséshez! A RandiTime-on csak fotóval lehet regisztrálni, így nagyobb eséllyel találhatsz társat, barátot! Nálunk nincsen havi vagy üzenet díj, ingyenes minden és az is marad!

igennem
Tuti menü