Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Randi linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Randi képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: randi.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
14 randiszabály

14 randiszabály

Hasznos randitanácsok, szabályok. Például ha szeretnéd, hogy legyen folytatás, az első találkozás alkalmával várd meg, amíg a pasi kéri el a telefonszámodat, és akármennyire tetszik is, ne csúsztasd elé.

30 felett

30 felett

Ha társat keres és elmúlt 30 éves, ez a társkereső oldal önnek készült! Regisztrálhat, feltöltheti fotóit, ismerkedhet, chatelhet, flörtölhet ingyen. Itt jó helyen jár, akár rövid, akár hosszútávú kapcsolatra vágyik. Regisztráljon most.

5 legjobb randinap

5 legjobb randinap

Az oldal leírja melyik az 5 legjobb randinap az adott időben. Bővebb információkat az oldal megtekintése után kapsz. Kezdőoldalon máris megkapod azokat a napokat melyek tuti legjobb randinapok. Élj a lehetőséggel!

8 legjobb első randis kérdés

8 legjobb első randis kérdés

Az első randin elég fagyos tud lenni a levegő, amíg el nem hangzik egy olyan kérdés, ami megtöri a jeget. 5 nő mesélte el nekünk, mi volt a legjobb első randis kérdés, amit valaha hallott. Urak, figyeljetek!

9 és fél hét

9 és fél hét

Liz gyönyörű, okos, kedves. Mégis, szinte kerüli a férfiakat. A múltban már annyiszor megégette magát, hogy fél egy bensőségesebb kapcsolattól. A csibészes mosolyú John megnyerő egyéniségének azonban ő sem tud ellenállni. Hamarosan az ágyban kötnek ki, és a szexualitás egyre újabb és újabb, rejtett bugyraiba merítkeznek bele.

A legnagyobb hiba, amit egy férfi elkövethet

A legnagyobb hiba, amit egy férfi elkövethet

Az Europcar UK Group rendelte azt a közvélemény-kutatást, amelyben azt próbálták kideríteni, a hölgyek hogyan viszonyulnak ahhoz a járműhöz, amivel a barátjuk megjelenik az első randevún. Először is muszáj megnyugtatni a férfiakat, hogy ugyan a válaszadó, 25-34 év közötti hölgyek 23 százaléka szerint fontos az autó, de ennél sokkal nagyobb szerepe van (49 %) annak, milyen szépen mosolyog a partnerük.

A nagy szabályok

A nagy szabályok

Az elmúlt évben az egyre szélesebb körben ismert és alkalmazott biblia: a Titkos szabályok című nagy sikerű könyvet teszteltük. Betartottuk- és megszegtük a Szabályokat és megszületett végre az eredmény! Tudni akarod, tényleg működnek-e? Olvass tovább!

A randidrog

A randidrog

Először is egy kis fogalmi ismeret, mi is számít drognak. Drognak minősülnek azok az anyagok, amelyek képesek megváltoztatni a tudat állapotát. A kábítószerek használata a legelterjedtebb probléma a világon.

A randiguru

A randiguru

Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta). Albert trenírozása közben azonban Hitch is emberére talál a bámulatos és ambiciózus Sara Melas (Eva Mendes) személyében, aki - mivel egy pletykarovatnak dolgozik - állandóan Allegra nyomában van. Hitch, az agglegények utolsó mohikánja hamarosan azt veszi észre, hogy őrülten belehabarodott Sarába, a riporterbe, akinek élete nagy fogása - lapjának pedig óriási szenzációja - lenne, ha le tudná leplezni Manhattan leghíresebb randidoktorát.

Hirdetés
Anyóssal való első találkozás

Anyóssal való első találkozás

Mi lányok tapasztaltuk már, hogy a pasi szüleivel való első randevú során korántsem a kedves papi miatt aggódunk elsősorban. Az anyuka általában keményebb dió, lássuk hogyan készülhetünk az első nagy találkozásra!

Az 50 első randi

Az 50 első randi

Henry a paradicsomi Hawaii-on éli az unatkozó playboyok édes életét. Egyik reggel azonban találkozik a csinos Lucyval, akinek remek a humora, bájos a mosolya és palacsintájából épp meseházat épít a tányérján. Egyszóval teljesen belehabarodik a lányba. Minden nagyszerűen alakul, de másnap kiderül, hogy Lucy semmire sem emlékszik a vidám randiból, mivel rövid távú memóriája egy autóbalesetben jóvátehetetlenül megsérült. Így Henrynek nem marad más választása: minden nap újból nekiveselkedik, hogy meghódítja Lucyt.

Az első találkozás szerelmed szüleivel

Az első találkozás szerelmed szüleivel

Általában mindenki akkora elánnal indul el kedvese családjához látogatóba, mintha fogorvoshoz készülne. Kínos pillanatok és feszengés a bájcsevejek közötti csendben. Az egyetlen gondolat, ami ilyenkor megnyugtathat, nem sokára a párod is át fogja élni ezt és akkor végre te leszel hazai pályán.

Biqudo

Biqudo

Egy teljesen ingyenes online társkereső és randi oldal amelynek célja az ismerkedés, flörtölés és társkeresés. Az oldalra könnyen és gyorsan lehet regisztrálni és használata kézenfekvően egyszerű. Minden szolgáltatás ingyenes de ez nem megy a minőség rovására. Tehát kijelenthetjük hogy a mottónk: társkeresés, flört és randi.

Cupydo

Cupydo

Köszöntünk a cupydo-n, Magyarország modern, és felhasználóbarát társkeresőjén! Nálunk mindenki megtalálja, amit keres, legyen az barátkozás, ismerkedés vagy tartós kapcsolat. Legfontosabb célunk, hogy a modern társkeresésben a lehető legnagyobb segítséget nyújtsuk Neked. Amennyiben az oldal elnyerte tetszésed, 2 perc alatt regisztrálhatsz rendszerünkbe, és azonnal kipróbálhatod a társkereső oldal összes funkcióját.

Dilis randi

Dilis randi

Négy huszonéves barát eltökélten keresi a szerelmet, de sehogyan sem találja. Egy sítúra alkalmával mégis megtörténik a csoda, egyikőjük szenvedélyes kapcsolatba bonyolódik egy lánnyal, egy jeges lejtőn bekövetkezett véletlen baleset nyomán. A többiek gyorsan levonják a következtetést barátjuk szerencséjéből, vagyis, hogy extrém helyzetekben hamar szárba szökken a szerelem. Nincs is más teendőjük, minthogy különleges, furcsa helyzeteket kreáljanak egymásnak, amelyekből egyenesen vezet az út a szerelemhez. Igen ám, de a bezárt raktárszobák és elakadt liftek csak nem hozzák meg a várt eredményt. A következő terv ezért egy ál-emberrablás, ám az események váratlan fordulatot vesznek. Már csak az a kérdés, hogy a dilis randik igaz gyűlölethez, vagy igaz szerelemhez vezetnek?

Első randi a párod szüleivel

Első randi a párod szüleivel

Az első találkozás a kedvesünk szüleivel nem mindig a sikerül túl jól. Ha nem figyelünk oda a részletekre, akkor könnyen kínossá válhat a bemutatás, pedig tudjuk, hogy az első benyomás nagyon fontos.

Első randi a szüleivel

Első randi a szüleivel

Ha nem vigyázunk, könnyen rémálommá válhat az első látogatás szerelmünk családjánál. Teakortyolós feszengéssel a dívány szélén, örökkévalóságig tartó, köhécseléssel szaggatott csöndekkel, kínosan unalmas kérdezősködéssel.

igennem
Tuti menü